ДОКОСВАМ=ПОБЕЖДАВАМ

За Bra+Studio „ДОКОСВАМ=ПОБЕЖДАВАМ“ е мисия, с която показваме, че ни е грижа, да направим допълнителен принос за това да има повече гласност на „борбата с рака на гърдата“ и да намерим повече решения заедно.

Според проучване*, проведено сред 500 български жени, почти 70% от българките признават, че имат поне един сутиен, който не са носили през последната година. 2 от 3 българки на са проверявали дали размера им не се е променил повече от година. 

Време е да разчистим шкафчетата си с бельо и вярваме че ОКТОМВРИ е най-подходящото време за това :)

През октомври салони за бельо Bra Clinic, които предлагат размери в чашки от А до К и се специализират в услугата бра фитинг, чрез благотворителната кампания Докосвам=Побеждавам отново дават на българските жени идеалното оправдание да се отърват от своя стар, зле пасващ сутиен, като го дадат за реЦИЦлиране и по този начин да подкрепят борбата с рака на гърдата.

Какво е реЦИЦлиране?

През целия октомври в салоните на Bra Clinic в Сердика Център и Paradise Center, София, можеш да донесеш и изхвърлиш своя стар неудобен сутиен (зле пасващият сутиен може да навреди, увеличавайки риска от заболявания на гърдите). В замяна ще получиш 10лв. ваучер за отстъпка за закупуването на нов сутиен от Bra Clinic в точен размер, определен след професионална бра фитинг консултация.

Всички събрани сутиени ще бъдат предадени за рециклиране. Средствата от изкупуването им ще бъдат предоставени на фондация „ Нана Гладуиш – Една от 8“.

Вдъхновение

Изабела Сакутова, основател на Bra Clinic и инициатор на кампанията Докосвам=Побеждавам, споделя: „Като част от бизнеса с бельо, смятаме за своя отговорност да популяризираме сред дамите колко е важно да се грижат за здравето на гърдите си. Освен това, кошът за сутиени е лесен начин да се отървем от нежеланите такива, които всяка от нас има в шкафа си с бельо и така да подкрепим фондация „Нана Гладуиш – Една от 8“ в борбата с рака на гърдата.”

 

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки