АКО ИМАШ ВЪПРОСИ ОБАДИ НИ СЕ

089 777 82 28 

Блог

Филтри

ПРИСТРАСТЯВАЩО ЛИ Е КУПУВАНЕТО НА БЕЛЬО И НАЙ-ЧЕСТИТЕ ГРЕШКИ НА ЖЕНИТЕ

ПРИСТРАСТЯВАЩО ЛИ Е КУПУВАНЕТО НА БЕЛЬО И НАЙ-ЧЕСТИТЕ ГРЕШКИ НА ЖЕНИТЕ

Щастливи сме да доставяме красота, положителни емоции, полезни съвети ... още повече когато е споделено 💕с благодарност към Сибина Григорова и Булевард България,
Ако има още нещо, което те вълнува не се колебай да се свържеш с нас, запиши безплатна БРАФИТИНГ КОНСУЛТАЦИЯ, може да я случим и Виртуално :)

Измислихте онлайн консултирането като част от адаптацията към Covid-19 или е по-стара концепция?

Изабела Сакутова, която е основател на Bra Studio, прави онлайн консултации в Полша още от 2013 година и то - много успешно. Полякините са много освободени и отворени в това отношение, въпреки че са по-консервативни в моделите и кройките на банските. Опитахме да въведем тази услуга и в България преди години, но българските дами като че ли са по-недоверчиви към всичко ново, особено онлайн. Благодарение на това, че имаме вече опит, ни беше много лесно бързо да възобновим услугата при появата на риска за здравето и ограниченията, които ни наложи COVID-19. 

Нашите марки са европейски - Marlies Dekkers е холандски бранд, Panache е английски. Нещо интересно е, че българският пазар и бразилският са единствените, на които дамите търсят стрингове и дори имаме запитвания за модели, които искаме да произведат специално за нас. 

Свенливи ли са българките? 

Не, никак, но не обичат да им се влияе на мнението. Но редовните ни клиенти - тъй като сме вече 8 години на пазара - знаят концепцията на Bra Studio не просто жената да си купува бельо, а правилното бельо като размер и кройка за нея.

Редовната ни клиентка познава консултацията, която ние правим и с желание се възползва от съветите ни.

Консултацията не включва само физическото определяне на размера. Тя е в няколко стъпки, създадени от Изабела, която има повече от 15 години опит в този бранш и този сектор и постоянно надгражда с обучения. Самата тя е консултант на Panache като една от първите им клиентки с малка подгръдна обиколка и голям тежък бюст. 

Може ли да се каже, че помагате и психологически на хората? Женските гърди са повод за много комплекси.

Да, определено. Нашата консултация не е само определяне на подгръдна обиколка и чашка. Тя включва и как да сложиш сутиена, да носиш презрамките на определена дължина, че при купуването на сутиена е необходимо да го закопчееш на първата закопчалка, защото с носенето той се отпуска и трябва да имаш вариант да го прибираш.

Най-важно при избора на модел е подгръдната обиколка да е стегната стабилно около гръдния кош, за да осигури нужната подкрепа. 

Сутиенът не се вижда, но той е част от аутфита и ние наложихме тенденция, че той не трябва да е само бял, бежов и черен, а цветен и дори да се вижда. Най-честите грешки, които допускат жените, са прекалено малка чашка (гърдите преливат, а банелът лежи върху гърдата и създава проблеми), презрамките са много отпуснати, коланът на сутиена е прекалено хлабав и се премества нагоре, без да дава подкрепа и оформяне на бюста. 

Бра фитингът си е концепция, която е полезна за жената. Правилно подбраният сутиен не носи само удобство и идеална линия, но и кара жената да ходи по-изправена, да изглежда и да се чувства по-сигурна в себе си. Много дами наистина имат множество комплекси свързани с гърдите си и поради ограничената откъм размери оферта в повечето магазини за бельо, мислят, че проблемът е в тях и нещо не е наред с гърдите им.

Благодарение на това, че ние имаме марки, които предлагат широка гама от размери - марка Panache има обиколки от 60 до 105 см и чашки от D дори до К, сме били свидетели на множество сълзи от щастие и изблици на радост. Не случайно мотото ни е: „Дойдох за нов сутиен, открих новото си АЗ.“ 

Как минава онлайн консултация, жените, предполагам, трябва да си пуснат камерата?

Да, жената трябва да има камера, шивашки метър, въпреки че имахме и случай с рулетка. Масово не се знае, че не чашката е важното при размера, а подгръдната обиколка, защото тя носи тежестта на гърдите. 80% от ефективността на сутиена идва от подгръдната обиколка, а 20% от презрамките.

Когато се свържем онлайн с клиентката я молим да остане първо с нейния сутиен - този, който ѝ е най-удобен и комфортен, след това обяснявам как трябва да стои правилно сутиена, дали има грешки при нейния и на какво трябва да обърне внимание. След това тя сама си измерва подгръдната обиколка – стегнато, но комфортно, след това мери най-изпъкналата част на бюста. На база на опита, който имаме и наблюденията ни от видео разговора, ние определяме чашката и обиколката.

Накрая идва изборът на кройката, ние показваме подходящите модели, обясняваме характеристиките - материя, дълбочина на банел, презрамки, мека или твърда чашка. Преди масово например се предпочиташе твърда чашка, особено когато жените са с по-голям бюст, а всъщност нашите сутиени с мека чашка са много удобни и дават същата подкрепа. Те стоят по-добре, дават натурална форма на гърдите, не запарват, не дават допълнителен обем. 

Предполагам, най-трудно ви е да убедите една жена, че нещо не е за нея, а друго е, когато тя вече е направила своя избор?

След като пробва, тя сама се убеждава. Удобството и естетиката трябва да вървят заедно. 

Има ли жени, които се пристрастяват към бельото си? 

Има, да. Marlies Dekkers е марка за дизайнерско бельо и тя води до пристрастяване. Имаме клиенти, които искат да имат всеки един модел.  Докато Panache е създаден за жени с по-голям бюст, то Marlies Dekkers е дизайнерско бельо. Марлис е дизайнер само на бельо. Този бранд има много добри кройки и материи от висок клас. При него бельото е мислено, за да бъде показвано. Много жени идват и за стайлинг идеи - за тази рокля какъв сутиен е подходящ.

Какви грешки допускат жените с бельото си? 

Най-честата грешка е прането в пералня. Това е голям грешка, защото пералнята накъсва самите влакна и нарушава еластичността на бельото. Еластичните нишки се късат, подкрепата пада и се намалява животът на сутиена. Много жени мисля, че програмата за ръчно пране е щадяща, но това не е така - самото удряне в барабана е проблематично. 

Какво е модерно това лято? 

По-различните неща. Имаме доста ретро модели с висока талия, райета. От тази година внасяме една самоприлепна лента за гърди - Booby Tape, която е с лепило, поддържа бюста и оформя деколтето, ако сте с дълбоко деколте или гол гръб. Лентата е австралийска, използват я световни звезди като Ким Кардашиан. Търсят я много, дори и за бански, защото е водоустойчива. Лентата не е просто тиксо, тя е много еластична и се разтяга заедно с кожата.

Какво е модерно това лято? 

По-различните неща. Имаме доста ретро модели с висока талия, райета. От тази година внасяме една самоприлепна лента за гърди - Booby Tape, която е с лепило, поддържа бюста и оформя деколтето, ако сте с дълбоко деколте или гол гръб. Лентата е австралийска, използват я световни звезди като Ким Кардашиан. Търсят я много, дори и за бански, защото е водоустойчива. Лентата не е просто тиксо, тя е много еластична и се разтяга заедно с кожата.

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Другите за нас

Другите за нас

ПРИСТРАСТЯВАЩО ЛИ Е КУПУВАНЕТО НА БЕЛЬО И НАЙ-ЧЕСТИТЕ ГРЕШКИ НА ЖЕНИТЕ

ПРИСТРАСТЯВАЩО ЛИ Е КУПУВАНЕТО НА БЕЛЬО И НАЙ-ЧЕСТИТЕ ГРЕШКИ НА ЖЕНИТЕ

Щастливи сме да доставяме красота, положителни емоции, полезни съвети ... още повече когато е споделено с благодарност към Сибина Григорова и Булевард Бъл Щастливи сме да доставяме красота, положителни емоции, полезни съвети ... още повече когато е споделено с благодарност към Сибина Григорова и Булевард Бъл 2020-08-06T13:01:00+03:00 ПРИСТРАСТЯВАЩО ЛИ Е КУПУВАНЕТО НА БЕЛЬО И НАЙ-ЧЕСТИТЕ ГРЕШКИ НА ЖЕНИТЕ

<div class="kvgmc6g5 cxmmr5t8 oygrvhab hcukyx3x c1et5uql ii04i59q"> <div dir="auto"><span style="font-size: 12pt;">Щастливи сме да доставяме красота, положителни емоции, полезни съвети ... още повече когато е споделено <span class="q9uorilb tbxw36s4 knj5qynh kvgmc6g5 ditlmg2l oygrvhab nvdbi5me fgm26odu gl3lb2sf hhz5lgdu"><img height="16" width="16" alt="💕" src="https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tc1/1.5/16/1f495.png" /></span>с благодарност към Сибина Григорова и <a href="https://boulevardbulgaria.bg/articles/pristrastyavashto-li-e-kupuvaneto-na-belyo-i-nay-chestite-greshki-na-zhenite?fbclid=IwAR0f1GxnbqPdqDRx0jkZp-QzBBG6sKZp9BU8TXXwb0WKYTbaq2cmIavVgvA" title="Булевард България">Булевард България, </a></span></div> <div dir="auto"><span style="font-size: 12pt;"><a href="https://boulevardbulgaria.bg/articles/pristrastyavashto-li-e-kupuvaneto-na-belyo-i-nay-chestite-greshki-na-zhenite?fbclid=IwAR0f1GxnbqPdqDRx0jkZp-QzBBG6sKZp9BU8TXXwb0WKYTbaq2cmIavVgvA" title="Булевард България">Благодарим за интересните въпроси, които повдигнахме, надяваме се с тях да отговорим и на важните теми и за теб &lt;3</a></span></div> <div dir="auto"></div> </div> <div class="o9v6fnle cxmmr5t8 oygrvhab hcukyx3x c1et5uql ii04i59q"> <div dir="auto"><span style="font-size: 12pt;">Ако има още нещо, което те вълнува не се колебай да се свържеш с нас, запиши безплатна БРАФИТИНГ КОНСУЛТАЦИЯ, може да я случим и Виртуално :)</span></div> </div> <div class="o9v6fnle cxmmr5t8 oygrvhab hcukyx3x c1et5uql ii04i59q"> <div dir="auto"></div> <div dir="auto"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/7235/files/image/detail_campaign_628x740_black_sea_1.jpg" width="917" height="1081" /><br /> <p><span style="font-size: 12pt;"><strong>Измислихте онлайн консултирането като част от адаптацията към Covid-19 или е по-стара концепция?</strong></span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">Изабела Сакутова, която е основател на Bra Studio,&nbsp;прави онлайн консултации в Полша още от 2013 година&nbsp;и то - много успешно. Полякините са много освободени и отворени в това отношение, въпреки че са по-консервативни в моделите и кройките на банските. Опитахме да въведем тази услуга и в България преди години, но българските дами като че ли са по-недоверчиви към всичко ново, особено онлайн. Благодарение на това, че имаме вече опит, ни беше много лесно бързо да възобновим услугата при появата на риска за здравето и ограниченията, които ни наложи COVID-19.&nbsp;</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">Нашите марки са европейски - Marlies Dekkers&nbsp;е холандски бранд, Panache&nbsp;е английски. Нещо интересно е, че&nbsp;българският пазар и бразилският&nbsp;са единствените, на които дамите търсят стрингове и дори имаме запитвания за модели, които искаме да произведат специално за нас.&nbsp;</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;"><strong>Свенливи ли са българките?&nbsp;</strong></span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">Не, никак, но не обичат да им се влияе на мнението. Но редовните ни клиенти -&nbsp;тъй като сме вече 8 години на пазара -&nbsp;знаят концепцията на Bra Studio не просто жената да си купува бельо, а правилното бельо&nbsp;като размер и кройка за нея.</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">Редовната ни клиентка познава консултацията, която ние правим и с желание се възползва от съветите ни.</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">Консултацията не включва само физическото определяне на размера. Тя е в няколко стъпки, създадени от&nbsp;Изабела, която има повече от 15 години опит в този бранш и този сектор и постоянно надгражда с обучения. Самата тя е консултант на Panache като една от първите им клиентки с малка подгръдна обиколка и голям тежък бюст.&nbsp;</span></p> </div> <div dir="auto"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/7235/files/image/unnamed-2.jpg" width="905" height="1358" /></div> <div dir="auto"> <p><span style="font-size: 12pt;"><strong>Може ли да се каже, че помагате и психологически на хората? Женските гърди са повод за много комплекси.</strong></span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">Да, определено. Нашата консултация не е само определяне на подгръдна обиколка и чашка. Тя включва и как да сложиш сутиена, да носиш презрамките на определена дължина, че при купуването на сутиена е необходимо да го закопчееш на първата закопчалка, защото с носенето той се отпуска и трябва да имаш вариант да го прибираш.</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">Най-важно при избора на модел е подгръдната обиколка да е стегната стабилно около гръдния кош, за да осигури нужната подкрепа.&nbsp;</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">Сутиенът не се вижда, но той е част от аутфита и ние наложихме тенденция, че той не трябва да е само бял, бежов и черен, а цветен и дори да се вижда.&nbsp;<strong>Най-честите грешки, които допускат жените,</strong>&nbsp;са прекалено малка чашка (гърдите преливат, а банелът лежи върху гърдата и създава проблеми), презрамките са много отпуснати, коланът на сутиена е прекалено хлабав и се премества нагоре, без да дава подкрепа и оформяне на бюста.&nbsp;</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">Бра фитингът си е концепция, която е полезна за жената. Правилно подбраният сутиен не носи само удобство и идеална линия, но и кара жената да ходи по-изправена, да изглежда и да се чувства по-сигурна в себе си. Много дами наистина имат множество комплекси свързани с гърдите си и поради ограничената откъм размери оферта в повечето магазини за бельо, мислят, че проблемът е в тях и нещо не е наред с гърдите им.</span></p> <div class="section inner-text"></div> <p><span style="font-size: 12pt;">Благодарение на това, че ние имаме марки, които предлагат широка гама от размери - марка Panache има обиколки от 60 до 105 см и чашки от D дори до К, сме били свидетели на множество сълзи от щастие и изблици на радост. Не случайно мотото ни е: &bdquo;Дойдох за нов сутиен, открих новото си АЗ.&ldquo;&nbsp;</span></p> <p><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/7235/files/image/ss20-aspen.jpg" width="905" height="1357" /></p> <p><span style="font-size: 12pt;"><strong>Как минава онлайн консултация, жените, предполагам, трябва да си пуснат камерата?</strong></span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">Да, жената трябва да има камера, шивашки метър, въпреки че имахме и случай с рулетка. Масово не се знае, че не чашката е важното при размера, а подгръдната обиколка, защото тя носи тежестта на гърдите. 80% от ефективността на сутиена идва от подгръдната обиколка, а 20% от презрамките.</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">Когато се свържем онлайн с клиентката я молим да остане първо с нейния сутиен - този, който ѝ е най-удобен и комфортен, след това обяснявам как трябва да стои правилно сутиена, дали има грешки при нейния и на какво трябва да обърне внимание. След това тя сама си измерва подгръдната обиколка &ndash; стегнато, но комфортно, след това мери най-изпъкналата част на бюста. На база на опита, който имаме и наблюденията ни от видео разговора, ние определяме чашката и обиколката.</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">Накрая идва изборът на кройката, ние показваме подходящите модели, обясняваме характеристиките - материя, дълбочина на банел, презрамки, мека или твърда чашка. Преди масово например се предпочиташе твърда чашка, особено когато жените са с по-голям бюст, а всъщност нашите сутиени с мека чашка са много удобни и дават същата подкрепа. Те стоят по-добре, дават натурална форма на гърдите, не запарват, не дават допълнителен обем.&nbsp;</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;"><strong>Предполагам, най-трудно ви е да убедите една жена, че нещо не е за нея, а друго е, когато тя вече е направила своя избор?</strong></span></p> <div class="section inner-text"></div> <p><span style="font-size: 12pt;">След като пробва, тя сама се убеждава. Удобството и естетиката трябва да вървят заедно.&nbsp;</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/7235/files/image/l_braclinic3.jpg" /></span></p> <p><span style="font-size: 12pt;"><strong>Има ли жени, които се пристрастяват към бельото си?&nbsp;</strong></span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">Има, да. Marlies Dekkers е марка за дизайнерско бельо и тя води до пристрастяване. Имаме клиенти, които искат да имат всеки един модел.&nbsp; Докато Panache е създаден за жени с по-голям бюст, то Marlies Dekkers е дизайнерско бельо. Марлис е дизайнер само на бельо. Този бранд&nbsp;има много добри кройки и материи от висок клас. При него&nbsp;бельото е мислено, за да бъде показвано. Много жени идват и за стайлинг идеи - за тази рокля какъв сутиен е подходящ.</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;"><strong>Какви грешки допускат жените с бельото си?&nbsp;</strong></span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">Най-честата грешка е прането в пералня. Това е голям грешка, защото пералнята накъсва самите влакна и нарушава еластичността на бельото. Еластичните нишки се късат, подкрепата пада и се намалява животът на сутиена. Много жени мисля, че програмата за ръчно пране е щадяща, но това не е така - самото удряне в барабана е проблематично.&nbsp;</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/7235/files/image/l_braclinic5.jpg" /></span></p> <p><span style="font-size: 12pt;"><strong>Какво е модерно това лято?&nbsp;</strong></span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">По-различните неща. Имаме доста ретро модели с висока талия, райета. От тази година внасяме една самоприлепна лента за гърди - Booby Tape, която е с лепило,&nbsp;поддържа бюста и оформя деколтето, ако сте с дълбоко деколте или гол гръб. Лентата е австралийска, използват я световни звезди като Ким Кардашиан. Търсят я много, дори и за бански, защото&nbsp;е водоустойчива. Лентата не е просто тиксо, тя е много еластична и се разтяга заедно с кожата.</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/7235/files/image/l_bra_clinic_1.jpg" /></span></p> <p><span style="font-size: 12pt;"><strong>Какво е модерно това лято?&nbsp;</strong></span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">По-различните неща. Имаме доста ретро модели с висока талия, райета. От тази година внасяме една самоприлепна лента за гърди - Booby Tape, която е с лепило,&nbsp;поддържа бюста и оформя деколтето, ако сте с дълбоко деколте или гол гръб. Лентата е австралийска, използват я световни звезди като Ким Кардашиан. Търсят я много, дори и за бански, защото&nbsp;е водоустойчива. Лентата не е просто тиксо, тя е много еластична и се разтяга заедно с кожата.</span></p> </div> <div dir="auto"></div> </div>

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки