За Bra Studio „ДОКОСВАМ=ПОБЕЖДАВАМ“ е мисия, с която вече 10-та година показваме, че ни е грижа за здравето на жените. Нашата основна цел е да насърчим профилактиката и да спомогнем изграждането на здравословни навици като превенция рака на гърдата.

През месец октомври в салон Bra Studio в Парадайс Център напомняме на жените: Не забравяй за здравето на своите гърди! Не се поддавай на натиска на постоянната оценка на гърдите ти от другите! Вместо да ги поддържаме здрави, се тревожим дали някой ги смята за твърде малки, твърде големи, твърде малко или твърде много експонирани… Все едно сме виновни за нещо.

Основното послание на кампанията тази година е жените винаги да помнят за гърдите си и да се грижат не само за техния външен вид, но и за тяхното здраве. ПЪРВО: да правят регулярен самопреглед и ВТОРО: да носят правилно подбран сутиен, а старият си да върнат за реЦИЦлиране!

БЮСТОкрем

Кампанията ДОКОСВАМ=ПОБЕЖДАВАМ предизвиква дамите да опознаят гърдите си, като не се притесняват да ги докосват. Интегрална част от тазгодишната кампания е благотворителният БЮСТОкрем, който ще ти напомни за ежемесечния самопреглед и позволява да се грижиш не само за кондицията, но и за здравето на гърдите си, като улеснява самопрегледа.

„Искаме да насърчим всички жени да опознават по-смело гърдите си и да ги изследват редовно. Само тогава те ще са наясно какво е нормално за гърдите им и ще могат да забележат всякакви промени на ранен етап. Моята мечта е момичетата и жените да говорят за гърдите си без смущение, да придобият смелост да опознаят гърдите си, защото докосването може да спаси живота им” - казва Изабела Сакутова, организатор на кампанията и основател на салон Bra studio. 

БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ

Всички средства от продажбите на БЮСТОкрема ще подкрепят фондация "Една от 8".

опознай гърдите си

Самопрегледът трябва да се прави регулярно всеки месец няколко дни след мензиса. Обикновено 9-тия ден от започването на цикъла е добър вариант. Ако откриеш нещо нестандартно в гърдите си, веднага се консултирай със специалист.

брафитинг

Според проучване*, проведено сред 500 български жени, почти 70% от българките признават, че имат поне един сутиен, който не са носили през последната година. 2 от 3 българки на са проверявали дали размера им не се е променил повече от година. 

Правилно подбраното бельо ще ти помогне не само за красотата, но и за здравето на твоите гърди. Брафитингът не е еднократна модна тенденция, той е първата стъпка в превенцията и грижата за гърдите и теб самата!

През месец октомври те каним на специално женско преживяване в салон Bra+Studio в Paradice Center или виртуално от удобството на своя дом.

Всяка дама, която направи фитинг ще получи талон за отстъпка от 10 лв. за бъдеща покупка на бельо и аксесоари от Bra+Studio. 

ОСВОБОДИ СЕ ОТ СВОИТЕ СТАРИ НАВИЦИ И СТАРИ СУТИЕНИ!

РЕЦИЦЛИРАНЕ

Време е да разчистим шкафчетата си с бельо и вярваме, че ОКТОМВРИ е най-подходящото време за това :)

По стара традиция от 1-ви октомври в салоните на Bra+Studio ще има и кош за стари сутиени. Както вече знаеш — зле пасващият сутиен може да навреди, увеличавайки риска от заболявания на гърдите, затова те приканваме да донесеш и изхвърлиш своя стар, неудобен сутиен.

Всяка дама, върнала стар сутиен за реЦИЦлиране, ще получи талон за отстъпка от 15 лв. за закупуването на нов сутиен от Bra+Studio в точен размер, определен след професионална бра фитинг консултация.

ВКЛЮЧИ СЕ И ТИ...

 

стани посланик на здравословните навици :)


Ако още се чудиш ЗАЩО Е НЕОБХОДИМО ТОВА,

виж нашия кратък ВИДЕО НАРЪЧНИК с въпроси, чийто отговори дадохме за теб,

защото ни е грижа за твоето здраве :)


ЗНАЕШ ЛИ, ЧЕ СУТИЕНЪТ СЪЩО ИМА СРОК НА ГОДНОСТ? 

 

При правилна употреба издържа 200 правилни носения или 1 година!

А знаеш ли:

  • Как да съхраниш добрия вид на сутиена си?
  • Колко сутиена трябва да имаш в шкафа?
  • Как да се грижиш за тях и за себеси?

ОТГОВОРИ на тези въпроси можеш да откриеш във ВИДЕОТО ТУК>>>


ЗНАЕШ ЛИ ЧЕ САМОПРЕГЛЕДЪТ Е ПЪРВАТА СТЪПКА ПРЕВЕНЦИЯ И ДОБРО ЗДРАВЕ!

 

Отнема само 3 минути всеки месец!

Освен грижата за добрия външен вид, трябва да се погрижим и за здравето на тялото ни!

И запомни НЕ ВСЯКА БУЧКА Е РАК! и РАННО ОТКРИТИЯТ РАК НА ГЪРДАТА Е ЛЕЧИМ!

Най-добрия момент за самопреглед е 3 или 4 тия ден след цикъл.

А какви са стъпките виж ВИДЕОТО ТУК<<<


ЗНАЕШ ЛИ ЧЕ, ЗДРАВЕТО НА ГЪРДИТЕ ТИ ЗАВИСИ ОТ ТВОЯ СУТИЕН?

 

Повече от 80% от жените по света носят неправилния размер сутиен!

 

Лошо подбраният сутиен може да навреди на тъкънта на гърдата и да предизвика здравословни проблеми!

Липсата на сутиен също може да окаже влияние на добре изглеждащия бюст.

Стъпките за проверка на добре подбрания сутиен виж във ВИДЕОТО ТУК>>>


Вдъхновение

 

 

 

Изабела Сакутова, основател на Bra+Studio /BraClinic/ и инициатор на кампанията Докосвам=Побеждавам, споделя: „Като част от бизнеса с бельо, смятаме за своя отговорност да популяризираме сред дамите колко е важно да се грижат за здравето на гърдите си. Освен това, кошът за сутиени е лесен начин да се отървем от нежеланите такива, които всяка от нас има в шкафа си с бельо и така да подкрепим фондация „Нана Гладуиш – Една от 8“ в борбата с рака на гърдата.”

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки