Грижа за бельото


За да ти служат по-дълго, сутиените трябва да бъдат добре съхранявани. Съществуват три начина за правилно съхранение на сутиени: 

  1. Сутиените са разкопчани и разположени в легнало положение един върху друг.
  2. Сутиените са закачени на закачалка.
  3. Сутиените са сгънати посредата, така че едната чашка влиза в другата и всеки следващ е сложен в предходния.

Не слагай върху сутиените си нещо, което може да натежи на върховете на чашките им.

Bra Clinic препоръчва да имаш поне три сутиена с правилен размер в гардероба си: един, който носиш, втори, който се пере и трети, който почива в шкафа. Не трябва да носиш един и същ сутиен два поредни дни! Сутиенът ти има нужда да почине поне 24 часа, така че еластичните нишки да се възстановят напълно от влиянието на телесната температура след цял ден носене. Така сутиените ти ще продължат да поддържат гърдите на място. Помни винаги да нагласяш дължината на презрамките и да закопчаваш новите си сутиени на най-външния ред телени копчета. С течение на времето, когато в резултат на носенето и прането еластичните влакна на колана на сутиена се разтегнат, ще можеш да регулираш стабилността на колана като го закопчееш на средния, а понякога и на най-вътрешния ред копчета.По този начин удължаваш живота на сутиена си. Когато започнеш да закопчаваш сутиена си на най-тесния ред копчета, това е знак, че е време да посетиш Bra Clinic, за да се сдобиеш с нов сутиен.

 

ОТКРИЙ СВОЯ ИДЕАЛЕН РАЗМЕР И МОДЕЛ СУТИЕН

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки