Bra Club

 

 

С удоволствие ти представяме нашата система за лоялни клиенти. Пазарувай, коментирай, препоръчвай ни на други и трупай точки в своя профил.

 

ПАЗАРУВАЙ И ТРУПАЙ БОНУС ТОЧКИ ЗА НАМАЛЕНИЕ ПРИ БЪДЕЩИ ПОКУПКИ

 

Bra Studio те очаква с много изкушения...Събираш точки с всяка покупка.

  • Всеки изхарчен в brastudio.bg лев ти печели една Bra Clinic точка.
  • Получаваш бонус за натрупан оборот, като всяка точка е равна на 5 ст. (Например, 100 точки са 5 лева за покупки в магазина.)
 

ПРЕПОРЪЧАЙ НИ НА ПРИЯТЕЛКИ... И ПЕЧЕЛИ!

 

Препоръчай ни на приятелки и събирай Bra Studio бонус точки, когато те пазаруват в braclinic.bg. Приятелите ти също могат да печелят точки, ако ни препоръчат на други. Всички печелят, така че препоръчай ни на приятелките си и трупай бонуси!

 

Какво получаваш?

 

Получаваш 10 Bra Studio бонус точки (0,50лв.), когато някой от приятелите ти пазарува в braclinic.bg за пръв път – можеш да ни препоръчаш на колкото искаш приятели!

 

Какво получават приятелите ти?

 

Приятелите ти ще получат 10 Bra Studio бонус точки (0,50лв.), когато направят първата си покупка в brastudio.bg.  Освен това ще могат да се наслаждават на всички допълнителни бонуси, които са предназначени само за регистрираните потребители на brastudio.bg!

 

КОМЕНТИРАЙ И ПОЛУЧИ БОНУС ТОЧКИ

 

Ексклузивно за клиентите на Bra Studio, програмата ни за клиентски коментари ти позволява да трупаш Bra Studio бонус точки всеки път, когато напишеш коментар за продукт, който си купила. За всеки коментар ще получиш 10 точки (0,50 лв.), които да използваш при бъдещи покупки.

И въпреки, че се надяваме коментарите ти да са позитивни, ще получиш точки дори и да не са, защото твоето мнение е изключително важно за нас, незaвисимо дали е страхотно или не чак толкова.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки