Пет деколтета на младоженката

Сватбата несъмнено е най-очаквания и най-важния ден за всяка жена. Някои от нас мечтаят за него от малки. А най-важното за този ден е роклята.

Но дори и най-мечтаната булченска рокля, в избора на която сме вложили толкова усилия, може да изглежда нескопосано или да ни подведе в най-важният момент, ако нямаме идеална основа, т.е. сватбеното бельо. То е изключително важно не само по време на сватбата, но и в първите мигове след нея.

Не оставяй избора на правилния сутиен за последния момент!

Bra Clinic предлага безплатна бра фитинг консултация за теб и за твоите гости, при която можеш да избереш най-подходящият за твоя тоалет сутиен измежду различни варианти за разкошно сватбено бельо с размери на чашката от А до К и от 60 до 105 см обиколка.

Отдолу показваме коя кройка сутиен е най-доброто решение за определен вид рокля.

На този ден освен булката и всички нейни гостенки (кумa, шаферка, майка, сестри и приятелки на булката) искат да изглеждат блестящо. Нашата безплатна бра фитинг консултация може да ви помогне да откриете най-доброто решение за вашия силует и деколте!

Частно сватбено бра фитинг парти 

Позволете на нашите бра консултантки да ви помогнат в избора на перфектното бельо за сватбения ден, медения месец, a и след това, докато се наслаждавате на компанията на най-близките ви жени с чаша шампанско. За да организирате бра фитинг парти, свържете се с нас на тел. 02 417 8737.

 

ОТКРИЙ СВОЯ ИДЕАЛЕН РАЗМЕР И МОДЕЛ СУТИЕН

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки