Правилно обличане на сутиена


Стъпка 1.

Наведи се и намести гърдите си в чашките. Провери дали банелите се намират в основата на гърдите – не прекалено високо върху бюста, нито прекалено ниско под бюста. Закопчай колана на сутиена на най-външния или средния ред телени копчета. Нагласи презрамките на раменете си


Стъпка 2.

Нагласи гърдите си добре в чашките. Докато с едната ръка отдръпваш външния край на банелата от тялото си, с другата повдигни гърдата си от подмишницата и я премести напред, намествайки я в чашката.


Стъпка 3.

Хвани банелите под бюста си, наведи се напред и нежно разтърси сутиена наляво и надясно. Твоите гърди по естествен начин ще се наместят в чашките.


Стъпка 4.

Нагласи дължината на презрамките. Убеди се, че презрамките са разположени върху ключицата ти, а не върху мускулите на рамената ти. Презрамките не бива да са прекалено стегнати. Би трябвало да можеш да отдръпнеш презрамката на два пръста височина от рамото си.

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки