Сигурност при плащане

БЕЗОПАСЕН ЛИ Е ВАШИЯТ УЕБСАЙТ?

Всички транзакции, които направиш на нашия сайт са подсигурени и всички детайли са закодирани и изпращани чрез сигурна връзка . Kодиращата техника, която ние използваме е стандартна за интернет пазаруването и имаме сертификат от RapidSSL, един от най-големите и най-уважавани сертифициращи органи. На сертификатите на RapidSSL се доверяват всички известни браузъри, операционни системи и мобилни устройства. Bra Clinic има разширен сертификат, който потвърждава кой ръководи сайта, както и сигурността му. За това, каквато и информация да ни изпратиш, тя няма да бъде прочетена от никой друг, освен от екипа на Bra Clinic. В зависимост от това какъв браузър използваш, можеш да срещнеш различни съображения за сигурност. Без значение дали използваш Internet Explorer, Mozila Firefox или някой друг браузър можеш да бъдеш сигурен, че нашият сайт е напълно безопасен и сигурен.

ПОЛУЧИХ СЪОБЩЕНИЕ, ЧЕ ИМА ПРОБЛЕМ С ОБРАБОТВАНЕТО НА ДЕТАЙЛИТЕ НА КАРТАТА МИ. МОГА ЛИ ДА ГИ ОБНОВЯ ОНЛАЙН?

Да, разбира се че можеш. Влез в Моят Акаунт, кликни върку Моите Поръчки, където ще можеш да редактираш своята поръчка и да обновиш детайлите за плащане, ако все още не сме започнали да обработваме поръчката. Другият вариант е да се свържеш с нашия Отдел обслужване на клиенти чрез имейл на [email protected] или като ни позвъниш нa 089 777 8228.

ПЛАЩАНИЯ С КАКВИ ДЕБИТНИ И КРЕДИТНИ КАРТИ ПРИЕМАТЕ?

Можеш да платиш с Visa, MasterCard, VisaDebit, Maestro. Съжаляваме , но не приемаме American Express. Ако нямаш нито една от тези карти, можеш да получиш поръчката си с наложен платеж.

КОГА ЩЕ БЪДЕ ТАКСУВАНА МОЯТА КАРТА ЗА ПОРЪЧКАТА МИ ?

Картата ти ще бъде таксувана, когато потвърдиш поръчката си с нас.

НЕ СИ СПОМНЯМ ПАРОЛАТА ЗА МОЯТА VISA И  MASTER CARD. КАК МОГА ДА ПОРЪЧАМ?

Не бихме могли да имаме достъп до твоята лична парола, поради което те съветваме да се свържеш с институцията, която е издала твоята карта за повече информация. Междувременно поръчай и можеш да платиш при доставката с наложен платеж.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки