Сутиени за различни видове дрехи

Да разбереш точния размер на сутиена си може да промени живота ти, както и носенето на подходящия сутиен за определена дреха. Фигурата ти, начинът, по който дрехите ти стоят, и самочувствието ти могат да се променят за една вечер.


Блузите с високо деколте изглеждат по-добре с full-cup сутиен, който предотвратявa всякакво възможно излизане на гърдите от чашките. Правилният размер сутиен ще повдигне и очертае поотделно всяка гърда, за да не изглежда бюстът сплескан и притиснат. Препоръчваме модела Andorra, който предлагаме до J чашка.


Бежовите тонове са по-подходящи под бели или прозрачни дрехи, ако не искаш сутиенът ти да се забелязва. Универсалното правило при бельото е никога да не се носи по-тъмен цвят от самата дреха, например черен сутиен под сива блуза. Препоръчваме модела Porcelain t-shirt, който предлагаме до G чашка.


Прилепнали дрехи – безшевните сутиени  и сутиените с твърди чашки ще придадат по-естествена линия на бюста. Гладък или обикновен сутиен е крайно необходим за прилепнали дрехи. Моделите T-shirt са създадени специално, за да оформят и заглаждат линията на бюста. Препоръчваме модела Amor, който предлагаме до G чашка.


По-дълбоките деколтета изискват plunge сутиен, който е специално предназначен за изрязани деколтета. Предната част в центъра на сутиена, която свързва чашките, е по-малка, отколкото при останалите модели сутиени. Препоръчваме модела Porcelain Plunge, който предлагаме до H чашка.


Блузи без рамене изискват сутиен без презрамки, който да е с достатъчно широк колан и със силиконови линии по ръба на ластика, за да не се смъква надолу по тялото. Препоръчваме моделите Porcelain Strapless и Evie Strapless, които предлагаме до H чашка.


Спортна екипировка – За да имаш максимална подкрепа на бюста и в същото време да изглеждаш добре при спорт е най-добре да носиш спортен сутиен, който обхваща в отделна чашка всяка гърда, а не топ, който просто да притиска бюста до тялото ти. Препоръчваме Panache Sport, който индивидуално обхваща всяка гърда, повдигайки, оформяйки и поддържайки от всяка страна. Задълбочени изследвания чрез най-новите 3D и биомеханични техники за измерване на движение показват, че Panache Sport намалява движението на бюста с 83%. Предлагаме го в размери 60-85 B-H.

След като попълниш гардероба си с различни модели сутиени ще усетиш разликата в носенето на подходящ сутиен като допълнение към облеклото ти.

 

 

ОТКРИЙ СВОЯ ИДЕАЛЕН РАЗМЕР И МОДЕЛ СУТИЕН

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки