ВИРТУАЛНА БРА ФИТИНГ КОНСУЛТАЦИЯ

Наслади се на преживяването от Виртуалната Бра Фитинг Консултация от всяка точка на България!

 

Запазете своята индивидуална онлайн консултация с една от нашите опитни брафитинг консултантки, които имат всички необходими знания и опит, за да ви помогнат в избора на най-доброто за вас бельо.

 

Всичко, от което имаш нужда е регистрация в Skype или Messenger и камера на своя телефон или компютър, както и шивашки метър. Изтегли Skype от тук, ако нямаш регистрация.

 

 Какво представлява Виртуалната Консултация:

◦   Попълни формата за резервация по-долу с желаните от теб дата и час. Ние ще се свържем с теб по e-mail или телефон, за да потвърдим резервацията.

◦   На датата на твоята резервация, твоят консултант ще позвъни на предоставеното от теб потребителско име в Skype/Messenger.

◦   Виртуалната Бра Фитинг Консултация отнема средно 30 минути. Увери се, че ще бъдеш сама в стаята, за да си спокойна за своето уединение. Ние ще пренесем преживяването на бра фитинг в пробната при теб.

◦   Твоят консултант ще те упъти, как да осъществиш необходимите измервания.

◦   Твоят консултант ще осъществи индивидуална фитинг консултация, за да ти помогне да откриеш правилния размер за теб.

◦   Твоят консултант ще ти покаже модели на сутиени, налични в момента, които отговарят на твоя размер, форма и консистенция на бюста, както и на твоя начин на живот и стил.

◦   След приключване на услугата, твоят консултант ще ти изпрати по e-mail, препоръчаните модели налични в твоя размер, за да можеш да осъществиш своята поръчка.

 

Препоръчваме да се поръчат няколко различни модела сутиени, за да  имаш повече възможности за избор, на най-добре пасващите модели, а това което не ти пасва можеш да върнеш, в рамките на 13 дни.

 

◦   След като получиш доставката, ще бъдеш помолена да се свържеш с нас за да уговорим удобно време за втора Виртуална Бра Фитинг Консултация.

◦   Твоят консултант, ще ти се обади в уговорения час за втора консултация и ще те помоли да пробваш моделите, които си получила. Заедно можете да прецените, кои от тях пасват най-добре, след което можеш да върнеш останалите .

◦   След като е осъществена първоначалната консултация чрез Skype/Messenger, можеш да поддържаш контакт с нас  непрекъснато, чрез e-mail  или телефон и да поискаш допълнителни модели, които да ти бъдат изпратени. Ако е необходимо, можем винаги да проведем и Skype/Messenger разговор за да потвърдим правилното пасване на сутиена.

 

Очакваме с нетърпение възможността да споделим с теб Бра Фитинг Преживяването, както лично, така и онлайн! Можеш да се обадиш за повече информация или да попълниш формата по-долу, за да се свържеш с нас относно твоята лична Бра Фитинг Консултация.

 

Важно: Моля не забравяй, че ще ти е необходим наличен шивашки метър, за осъществяване на фитинг по Skype/Messenger


Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки