АКО ИМАШ ВЪПРОСИ ОБАДИ НИ СЕ

089 777 82 28 

ВИРТУАЛНА БРА ФИТИНГ КОНСУЛТАЦИЯ

Наслади се на преживяването от Виртуалната Бра Фитинг Консултация от всяка точка на България!

 

Запазете своята индивидуална онлайн консултация с една от нашите опитни брафитинг консултантки, които имат всички необходими знания и опит, за да ви помогнат в избора на най-доброто за вас бельо.

 

Всичко, от което имаш нужда е регистрация в Skype или Messenger и камера на своя телефон или компютър, както и шивашки метър. Изтегли Skype от тук, ако нямаш регистрация.

 

 Какво представлява Виртуалната Консултация:

◦   Попълни формата за резервация по-долу с желаните от теб дата и час. Ние ще се свържем с теб по e-mail или телефон, за да потвърдим резервацията.

◦   На датата на твоята резервация, твоят консултант ще позвъни на предоставеното от теб потребителско име в Skype/Messenger.

◦   Виртуалната Бра Фитинг Консултация отнема средно 30 минути. Увери се, че ще бъдеш сама в стаята, за да си спокойна за своето уединение. Ние ще пренесем преживяването на бра фитинг в пробната при теб.

◦   Твоят консултант ще те упъти, как да осъществиш необходимите измервания.

◦   Твоят консултант ще осъществи индивидуална фитинг консултация, за да ти помогне да откриеш правилния размер за теб.

◦   Твоят консултант ще ти покаже модели на сутиени, налични в момента, които отговарят на твоя размер, форма и консистенция на бюста, както и на твоя начин на живот и стил.

◦   След приключване на услугата, твоят консултант ще ти изпрати по e-mail, препоръчаните модели налични в твоя размер, за да можеш да осъществиш своята поръчка.

 

Препоръчваме да се поръчат няколко различни модела сутиени, за да  имаш повече възможности за избор, на най-добре пасващите модели, а това което не ти пасва можеш да върнеш, в рамките на 13 дни.

 

◦   След като получиш доставката, ще бъдеш помолена да се свържеш с нас за да уговорим удобно време за втора Виртуална Бра Фитинг Консултация.

◦   Твоят консултант, ще ти се обади в уговорения час за втора консултация и ще те помоли да пробваш моделите, които си получила. Заедно можете да прецените, кои от тях пасват най-добре, след което можеш да върнеш останалите .

◦   След като е осъществена първоначалната консултация чрез Skype/Messenger, можеш да поддържаш контакт с нас  непрекъснато, чрез e-mail  или телефон и да поискаш допълнителни модели, които да ти бъдат изпратени. Ако е необходимо, можем винаги да проведем и Skype/Messenger разговор за да потвърдим правилното пасване на сутиена.

 

Очакваме с нетърпение възможността да споделим с теб Бра Фитинг Преживяването, както лично, така и онлайн! Можеш да се обадиш за повече информация или да попълниш формата по-долу, за да се свържеш с нас относно твоята лична Бра Фитинг Консултация.

 

Важно: Моля не забравяй, че ще ти е необходим наличен шивашки метър, за осъществяване на фитинг по Skype/Messenger


Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки