АКО ИМАШ ВЪПРОСИ ОБАДИ НИ СЕ

089 777 82 28 

За нас

Салоните за бельо Bra Studio са част от компания, която има мисията да осигури максимално разнообразие на бельо и бански с чашки от А до К, където всяка жена трябва да се чувства и изглежда добре, без значение какъв е размерът на бюста ѝ!

Създателката на Bra Clinic е Изабела Сакутова, професионална бра фитинг консултантка с 9-годишен опит в бизнеса на бельо в Полша, където тя донася бра фитинг (bra fitting) концепцията от Англия след собствените си обезсърчаващи опити да открие красиви сутиени, които да ѝ стават. Изабела била възмутена от липсата на избор за нейния размер и ѝ омръзнало да ѝ предлагат огромни бабешки сутиени, наподобяващи парашути, с аргумент, че не може да очаква да намери прекрасни сутиени с нейния размер. Убедена, че жените с големи гърди като нея заслужават по-добри възможности в пазаруването на бельо, Изабела представя на полския пазар с огромен успех британския производител на бельо Panache и неговите световноизвестни марки с фокус върху перфектно пасваща чашка чак до размер К.

 

В началото на март 2013 Изабела открива ексклузивния салон за бельо Bra Clinic в Сердика Център, София, с основната идея да диагностицира и излекува всяка българска жена от симптомите на неподходящия сутиен и да ѝ даде рецепта за идеалния сутиен, който да я накара да се чувства блестящо. От сега нататък, българските жени могат да се питат „кой сутиен ми харесва“, вместо „кой е за моя размер“.

През 2017 салоните на Bra Clinic обогатиха и разшириха портфолиото от продукти и аксесоари, грижещи се за женския интимен комфорт и превърнаха концепцията в едно истинско BRA STUDIO, където всяка жена може да се почувства специална,уникална и не на последно място удовлетворена - заповядайте в нашите два салона:

 

Bra Studio - Мол Парадайс -  ниво 0

  • бул. Черни връх 100, София 1407

  • тел.: ‎0897778228

  • Работно време: понеделник - неделя - от 10 до 22 часа

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки