За нас

Bra Studio e първият и все още единствен бранд за бельо в България, който на първо място поставя индивидуалността и задоволението на всяка жена. Мисията им е да осигурят максимално разнообразие на бельо и бански с чашки от А дори до К, така че всяка дама да се открие идеалния за себе си размер и кройка сутиен, в който да се чувства и изглежда добре, без значение какъв е размерът на бюста ѝ!

Изабела Сакутова, международен бра фитинг експерт с 17-годишен опит в бизнеса на бельо в Полша, където тя донася бра фитинг (bra fitting) концепцията от Англия, след собствените си обезсърчаващи опити да открие красиви сутиени, които да ѝ стават. Изабела била възмутена от липсата на избор за нейния размер и ѝ омръзнало да ѝ предлагат огромни бабешки сутиени, наподобяващи парашути, с аргумент, че не може да очаква да намери прекрасни сутиени с нейния размер. Убедена, че всяка жена, независимо от размерите и формите на тялото ѝ заслужава да се чувства комфортно и женствено в бельото си, Изабела започва запалено да разпространява идеята за bra fitting (индивидуалния подбор на размера сутиена) и shape fitting (моделиране на силуета под взискателни тоалети). 

В началото на март 2013 Изабела открива ексклузивния салон за бельо Bra Clinic в София, с основната идея да „диагностицира“ и „излекува“ всяка българска жена от симптомите на неподходящия сутиен и да ѝ даде рецепта за идеалния сутиен, който да я накара да се чувства блестящо. От сега нататък, българските жени могат да се питат „кой сутиен ми харесва“, вместо „кой е за моя размер“.

През 2017 салоните на Bra Clinic обогатиха и разшириха портфолиото си от продукти и услуги, грижещи се за женския интимен комфорт и превърнаха концепцията в едно истинско BRA STUDIO, където всяка жена може да се почувства специална, уникална и не на последно място удовлетворена. Въведена е и новаторската за България услуга ВИРТУАЛНА БРА ФИТИНГ КОНСУЛТАЦИЯ, която позволява на всяка българка да се възползва от съветите на бра фитинг експерт на Bra Studio от комфорта на собствения си дом.

Заповядай в стационарния ни салон:

Bra Studio

Мол Парадайс -  ниво 0

бул. Черни връх 100, София 1407

тел.: ‎0897778228

Работно време:

понеделник - неделя - от 10:00 до 22:00

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки